Mississippi mud pie
Her ses desserten i al sin magt og vælde på spisekortet: En innovativ fortolkning af denne klassiske sydlige amerikanske dessert. Lækre lag af hjemmelavet kaffe- og chokoladeis på en nødde-agtig oreo-småkagebund og druknet i varm chokoladesovs.
For at være sikre på at få dessert nok, så havde vi først delt en chokolademousse. Det var den ultimative mousse. Øjnene lukkede sig helt uvilkårligt og derefter dukkede smilet op helt nede fra maven. Egentlig forventede vi intet af den næste dessert. Vi havde næsten ikke lyst til at spise mere. Og så kom den:
Kæmpestor og mægtig. Vi spurgte tjeneren om han tog gas på os. Det var et tredobbelt stykke is efter danske standarder. Vi turde slet ikke gå i gang med den. Så det var med småbitte prøvende bidder, at vi opdagede, at denne dessert er den helt rigtige "Death by chocholate"-dessert.
Vi sad ganske stille og spiste og spiste. Det var helt umuligt at holde op igen. Sonja blev dog nødt til at give op før Lærke (som havde snydt og levnet halvdelen af sin hovedret).
Her ses desserten, da Sonja gav op.
Og sådan så den ud, da Lærke var helt færdig.
Coming soon in your blog
Glæd dig
Uha den ser også heftig ud... Bliver helt kagesulten..
SvarSletIdag har der sneget sig lidt forårsstemning ind over landet, i form af let sol og helt op til 6,5 grader.. Jeg gik en 5 km tur og da jeg kom hjem fik jeg helt lyst til at plante lidt Potter til med forårsblomster. Det store oliventræ kom også ud fra sit vinterskjul og om på terrassen. Nu skal jeg så holde øje med at det ikke bliver frostvejr igen, for så skal den afdækkes ...
Håber at I nyder det varme klima.. Knus herfra Lone