fredag den 20. marts 2015

Mad

Om vi får mad her? Ork ja, det gør vi da.
Forleden fik vi denne portion mad. Det er dal bhat tarkari, som vi normalt får morgen og aften. Ris med spinat, blomkål eller hvidkål med krydderier, chutney, linsesuppe og lidt kinaradisesalat.
Dette måltid fik vi serveret en dag under AVP-kurset for fortsættere. Ris, grøntsager og linsesuppe + en papad/papadum = et sprødt stykke brød bagt af linsemel.
Og så har vi spist masser af bananer. Nogle gange bliver de plukket ude i Rams have.
En aften lærte vi at lave momoer. Det er dampkogte små boller med forskelligt fyld. Som regel er det finthakkede grøntsager (kål, løg, hvidløg, ingefær, gulerod, tomat) med krydderier. Man spiser det med en krydret chutney. YUMMY! Jeg tror, at de oprindeligt er tibetanske.
 Det er næsten ikke til at se det, hvis man ikke ved det. Det er en mexikansk dybstegt tortilla med tofu, salat og chutney.
 Og dette er en mexikansk wrap med bønner og tofu i.
Nåja, så har vi også thupka-suppen. Uha, hvor det er godt. Tyk grøntsagssuppe med nudler - vistnok af tibetansk afstamning.
Og så snupper vi lige en enkelt ret fra Indien. Dosa med diverse chutneyer: mango, tomat, koriander og kokosnød. Dosaen er lavet af ris og linser, som er gæret og stegt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar